Hilvarenbeek

Residential
435 M²
Hilvarenbeek, Nederland

Deze woning heeft een totale metamorfose gekregen, zowel interieur als exterieur. Het bestaande hoofdgebouw had nogal een typerende stijl waarin de kleur rood de boventoon voerde. Hier moest verandering in komen. We zochten naar rust en eenheid. Daarnaast gaf de nieuwe aanbouw veel speelsheid in het ontwerp met een moderne touch.

In dit ontwerp hebben we gekozen voor een lichte basis in het hoofdgebouw en een donkere basis in de aanbouw. De aanbouw is een cosy plek voor in de zomeravonden maar ook voor de winter. Het dakbeschot en alle wanden zijn met (donkerbruin gebeitst) hout  bekleed. Dit geeft al meteen een intieme en gezellige sfeer. Bij het hoofdgebouw daarintegen hebben we voor donkerbruin maatwerk gekozen en een lichte basis. Het materiaalgebruik zorgt voor eenheid in beide vertrekken. 

Naast de standaard functies in het hoofdgebouw heeft de aanbouw extra luxe functies bij gekregen zoals een logeerplek, relaxruimte en een wijnkelder. De overkapping verbind de aanbouw en hoofdgebouw. Zo is het heel fijn en lekker familiehuis geworden.

Architect

Vermeer Architecten

 

Interieurarchitect

Marieke de Jong


Interieur maatwerk

Ergoform

Cookies

Om je beter te helpen gebruiken wij cookies om de diensten en functionaliteit op onze site zo goed mogelijk te maken en om je interactie met onze dienst te begrijpen. Wil je een optimale website gebruiken, dan is het nodig alle cookies te accepteren. Bekijk het privacybeleid.

Noodzakelijk
Statistieken
Overige
Accepteren
Cookie-instellingen